Over ons

Hallo, ik ben Johan Zandbergen.

Ik ben al 25 jaar werkzaam in de beauty en wellnessbranche, een persoonlijke branche met leuke mensen! Samen met mijn vrouw Jeannette ben ik eigenaar van PlazaXL.

Graag zet ik me in voor goede doelen, vind werken met jongeren erg leuk en volleybal is mijn grote hobby. Als doener hou ik wel van een uitdaging en nieuwe ideeën.


Met welk idee om jouw bedrijf te laten groeien, kan ik je helpen?

Hi, ik ben Nico Zwart! 


Ondersteuning en uitleg geven, is mij op het lijf geschreven. Je hebt mij dan ook vaak aan de telefoon.

Contact met mensen vind ik superleuk, een grap en grol hoort erbij. Ik schrijf graag blogs, hou van presenteren en zet me vol in voor de stichting Geven is leven. Van een tocht met de motor krijg ik energie!


Vragen over onze diensten? Ik help je graag!

Mijn naam is Jeannette Zandbergen.


Ik doe support en administratie en heb een 'tik voor taal'. Je krijgt mij vaak als eerste aan de telefoon.

Als vrijwilliger ondersteun ik tienerouders, help ik prostituees in de huiskamer van het Leger des Heils en reis als hobby-reisleider graag de wereld rond.


Laat je me weten hoe ik je kan ondersteunen?

Hoi, ik ben Errit Hiemstra.


Als systeembeheerder hou ik me bezig met programma's op de achtergrond, zoals info-mails doorsturen, lege websites aanmaken etc. 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te vissen, organiseer ik graag het Stevki kinderkamp en win ik meestal met Kolonisten van Catan ;-). Potje spelen?


Wil je liever in het Fries geholpen worden? Dat kan ook!

Hallo, ik ben Eelke Fierstra.


Ik ben werkzaam als programmeur bij PlazaXL. Ik vind het mooi om verder te ontwikkelen en te bekijken hoe iets makkelijker en duidelijker gemaakt kan worden. Mijn specialisatie is 'ethisch hacker'!

Met mijn vrienden kijk ik graag een film, soms zelfs via mijn VR-bril, of doe samen met hen een online escape room. Erg leuk om te doen!


Heb je een tip over een van onze diensten? Ik hoor het graag! Dan ga ik ermee aan de slag.